ЦЕНТРАЛЕН РАЙОН! ЧЕТИРИ СТАИ! РЕАЛНА ПЛОЩ!

€138 000
Вид имот: 4-стаен   |    Център, Варна
  Код на офертата: 25820

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент с реална площ 100кв.м., таванска стая 9кв.м., маза 3,76кв.м., както и 1,99% от общите части на сградата. Етаж: 4от 12.

Намира се до Катедралния храм, в центъра на град Варна.

Разпределение: коридор, кухня-трапезария, хол, две самостоятелни спални, баня, две тоалетни, перално помещение и две тераси.

Състояние: за ремонт.

Свободно паркиране в режим на синя зона.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 25820

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството