Три спални! Нова сграда с АКТ 16

€87 000
Вид имот: 4-стаен   |    Варна, Аспарухово
  Код на офертата: 17903

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ТРИ СПАЛНИ! НОВА СГРАДА С АКТ 16! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага слънчево ново жилище в кв. Аспарухово, с площ: 103 кв.м.. Етаж: 3 от 6. Разпределение: коридор, просторен дневен тракт с кухненска част, родителска спалня, две детски стаи, килер и два комбинирани санитарни възела. От всекидневната и едната спалня има излаз на тераса. Високо качество на строителство. Доказан строител. Състояние: БДС.

Сградата, в която е ситуирано жилището се намира на 5 минути пеша от парка и плажната алея и на 10 мин. с автомобил от центъра на града. В близост до магазини, банка, училища, ОДЗ, болница и аптека.

България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 17903

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството