Просторен апартамент с три спални до Руско училище

€167 000
Вид имот: 4-стаен   |    Окръжна болница, Варна
  Код на офертата: 22813

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ ДО РУСКО УЧИЛИЩЕ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент с реална площ 100кв.м., таванска стая 8кв.м. и маза 12кв.м. Етаж: 1 от 4. Намира се на 100м от Руско училище, в близост до Окръжна болница, Медицински университет и Община Варна. Образцова жилищна кооперация, в отличен вид и състояние. Подменени ВИК щрангове, ново битумно покритие на покрива и други.

Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненски бокс, две самостоятелни спални, трета с преход, два килера, баня и отделна тоалетна. Широка тераса.

Апартаментът е саниран с 10см. външна топлоизолация. Подови настилки от естествен паркет, коридор-гранитогрес. Мокри помещения обновени и напълно оборудвани със санитария.

Възможност за свободно паркира в режим на синя зона.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22813

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството