Четиристаен апартамент в центъра на г.Варна.

€151 000
Вид имот: 4-стаен   |    Варна
  Код на офертата: 20292

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество
✔ Климатик

Описание

Риком България предлага четиристаен апартамент в центъра на гр.Варна. Апартаментът е след ремонт и се състои от: входно антре, дневна с кухненска част около 30 кв.м, три спални 15 кв.м, 13 кв.м, 11 кв.м, баня с душ кабина и тоалетна в едно помещение, още една тоалетна и дрешник. Към апартамента има прилежащо избено помещение (15 кв.м) и таванско помещение 12 кв.м. Отделно към имота има таванско помещение с площ 12 кв.м. и маза. апартаментът е разположен на втори /предпоследен/ жилищен етаж. Продава се напълно обзаведен. Отлична локация!!! Има възможност за паркиране в двора на блока, както и за покупка на гараж.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Оферта 20292

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството