Четиристаен апартамент, Младежки дом

€385 /на месец/
Вид имот: 4-стаен   |    Червен площад, Варна
  Код на офертата: 19683

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

ТОП ЛОКАЦИЯ!

Риком България отдава под наем обзаведен четиристаен апартамент в района на Червен площад, на метри от Младежки дом. Площ: 100 кв.м. Разположен на 2-ри етаж от общо 8 в тухлена сграда. Разпределение: всекидневна с кухненска част, хол, 2 спални, тераса, баня и WC отделно. Жилището се отдава с всички необходими електроуреди: пералня, сушилня, фурна, хладилник, три климатика.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 19683

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството