Четиристаен апартамент, кв. Изгрев

€69 900
Вид имот: 4-стаен   |    Изгрев, Варна
  Код на офертата: 18233

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България ви предлага четиристаен апартамент на среден етаж в кв. Изгрев. Площ: 100 кв.м. Разположен на 3/4 в панелна сграда без асансьор.

Разпределение: кухня с трапезария, 2 спални, хол, 2 тераси, баня и тоалетна отделно, перално помещение. Маза към имота. Стаите са с правилна форма, подова настилка – естествен паркет, PVC дограма, поставена е топлоизолация външна и вътрешна. Тих и спокоен квартал.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 18233

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството