Четиристаен апартамент до пазар Чаталджа!

€140 000
Вид имот: 4-стаен   |    Чаталджа, Варна
  Код на офертата: 25575

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Електричество
✔ Климатик

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент с четири самостоятелни стаи и реална площ 92кв.м, прилежаща маза 7кв.м.. Тухлена сграда, въведена в експлоатация през 1999год.

Намира се на метри от Пазар Чаталджа и болница „Св. Анна“.

Разпределение: коридор, кухня, хол, две самостоятелни спални, комбиниран санитарен възел и отделна тоалетна и три тераси.

Много добро състояние.

Свободно паркиране в режим на синя зона.

Разпределението на стаите дава възможност за разделянето му на два двустайни апартамента.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 25575

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството