Четири просторни стаи! В близост до Зимно кино Тракия!!

€95 000
Вид имот: 4-стаен   |    ЗК Тракия, Варна
  Код на офертата: 16487

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Климатик

Описание

Четири самостоятелни стаи! Риком България ви предлага апартамент с реална площ: 97 кв.м.. в центъра на гр.Варна. В близост до Районен съд и Зимно Кино Тракия. Етаж: 5 от 12. Разпределение: коридор, две спални с излаз на широка тераса, хол, кухня с остъклена тераса, три килера, баня, тоалетна. Подобрения: ПВЦ дограма, баня след ремонт. Състояние: за ремонт.

Прилежаща маза с площ 5 кв.м..

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:16487

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството