Апартамент с ТРИ СПАЛНИ в района на Окръжна болница и чиста жилищна площ: 113 кв.м.

€185 000
Вид имот: 4-стаен   |    Окръжна болница, Варна
  Код на офертата: 2606

Предимства

✔ Асаньор
✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Асаньор
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ в района на Окръжна болница. Чиста жилищна площ: 113кв.м., маза и общи части. Етаж 5 от 6. Сграда въведена в експлоатация през 2007год. АСАНСЬОР. Изложение: югозапад/североизток. Среден апартамент. Разпределение: коридор, просторна кухня -трапезария 30кв.м., три самостоятелни спални с обща тераса, голяма баня с тоалет и още един тоалет към една от спалните. Състояние: отлично. Подобрения: ПВЦ дограма, подови настилки от ламиниран паркет и теракот, стени боядисани с латекс. Прилежаща маза.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: : 2606

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството