Апартамент с три спални в кв.Чайка

€120 000
Вид имот: 4-стаен   |    Чайка, Варна
  Код на офертата: 18404

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Полуобзаведен
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток

Описание

АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ ! ТУХЛА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага просторен и слънчев имот в най-желания квартал на гр.Варна- кв. Чайка.

В близост до училище, ОДЗ и пазар. На пешеходно разстояние от Морската градина.

Реална жилищна площ: 110 кв.м.. Етаж: 2 от 8.

Разпределение: коридор, голяма кухня с трапезария, хол, три спални, баня, WC, перално помещение и две тераси. Подобрения: ПВЦ дограма на северните стаи, обновени мокри помещения.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 18404

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството