Апартамент с три спални! На пешеходно разстояние от ВИНС, Медицински университет и Морската градина!

€82 000
Вид имот: 4-стаен   |    Окръжна болница, Варна
  Код на офертата: 16533

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Електричество

Описание

АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ, ТУХЛА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага жилище в района на Медицинския университет, на пешеходно разстояние от ВИНС и Морската градина. Жилищна площ: 100 кв.м.. Етаж: 3 от 5. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненски бокс с излаз на остъклена тераса, три спални с тераси, баня с тоалет и перално помещение. Състояние: за ремонт.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16533

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството