Апартамент с три спални в курортен комплекс!

€165 000
Вид имот: 4-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 20281

Предимства

✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ СОТ
✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА! 500м ОТ МОРЕТО! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага съвременно жилище от мезонетен тип в нов комплекс в самия курортен комплекс с площ: 140 кв.м. и прилежащо паркомясто. Етаж: 1 и 2 от 5.

Курортът разполага с медицински съоръжения (басейни с минерална вода), калолечение, множество ресторанти, барове, кафенета, развлекателни центрове за деца с водни пързалки, трамплин, картинг, магазини и др.

Разпределение:

I ниво/54.78м2/ – дневна с кухненски бокс, с прилежаща зелена тераса /20,40кв.м./, голяма спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел, килер;

II ниво/55.82м2/ – две спални, тераса, комбиниран санитарен възел;

Състояние: завършен до ключ, с оборудвани санитарни възли.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20281

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството