Тристаен в кв.Трошево. Разсрочено плащане.

€69 000
Вид имот: 3-стаен   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 19580

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: кота 0
✔ Електричество

Описание

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧ!!!

Риком България предлага ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ 103.14 кв.м на 3/8 етаж. Сградата е проектирана на 8 етажа, с общо 90 бр. апартаменти. Възможност за избор на апартамент. Започнато строителство през 2021 г. Акт 16 се планира през 2023г. Възможност за разсрочено плащане за избрания имот в сградата. Сградата ще бъде завършена с висок клас материали и отлични общи части.

Апартаментите се издават по „БДС“ и ще бъдат завършени по следния начин:Монолитна стоманобетона конструкция; Носещи и преградни стени изградени от тухли; Външна топлоизолация с фибран; Входни врати: блиндирани; Прозорци: високо качествена дограма;Стени и тавани: тухлени, мазилки, гипсова шпакловка; Ел. инсталации, ВиК, други инсталации.

Стандартна схема на плащане:

30 % – при подписване на договор за покупка;

20% – при достигане на втора плоча;

20 % – на пета плоча;

10% – при достигане на Акт 14 /груб строеж/ и прехвърляне;

10% – на дограма;

10% – на Акт 16.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 19580

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството