Тристаен, Трошево

€66 500
Вид имот: 3-стаен   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 20824

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага тристайно жилище в района на Трошево. Площ: 77 кв.м. Разположен на 5-ти последен етаж в тухлена сграда от 2009 г. с асансьор. Разпределение: всекидневна с кухненска част, спалня, детска стая, 2 тераси, баня с WC, килер. Изложение: север-юг. Подземно паркомясто 14 кв.м. преобразувано в мазе. На комуникативно място, в близост до Mall Varna, Kaufland и Lidl.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 20824

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството