Тристаен, лукс, Траката

€169 000
Вид имот: 3-стаен   |    Траката, Варна
  Код на офертата: 19548

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Дизайнерски обзаведен апартамент с морска панорама. Лесен достъп, асфалт. Паркомясто!

Риком България предлага тристаен луксозен апартамент в м-т Траката. Площ: 112 кв.м. Разположен на 2-ри етаж от общо 4 в нова сграда от 2020г. в затворен комплекс. Разпределение: голям коридор, просторен дневен тракт 27 кв.м. с кухненска част, две спални по 15 кв.м. една от които с дрешник, баня и WC 5.50 кв.м. Перално помещение, две тераси по 8 кв.м. Към имота има маза. Лесен достъп до магазин, автобусни спирки и главен път. Жилището е със собствено паркомясто.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 19548

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството