Тристаен апартамент във Възраждане 1

€79 000
Вид имот: 3-стаен   |    Възраждане, Варна
  Код на офертата: 20375

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ЧЕТИРИ ОТДЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ! Площ 80 м2 ЧИСТА ЖИЛИЩНА ПЛОЩ

Риком България Ви предлага 4-ри стаен апартамент в кв. Възраждане 1, 5/9 етаж.

Жилището разполага с три спални , оборудвана кухня с трапезария / с усвоена тераса/, нова баня, тоалетна, голям килер, маза и голяма южна тераса пред двете спални с нескриваема панорама.

В близост до главни пътни артерии, автобусни спирки и магазини.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20375

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството