Тристаен апартамент в местност Свети Никола в етап на строителство с Акт 14 и невероятна морска панорама.

€169 950
Вид имот: 3-стаен   |    м-т Св. Никола, Варна
  Код на офертата: 26628

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага тристаен апартамент в местност Свети Никола в етап на строителство с Акт 14 и невероятна морска панорама.

Срок за въдеждане в експлоатация 03.2024год.

Доказан строител с богато портфолио от вече завършени проекти.

Площ: 118кв.м. Етаж: 2 от 3.

Разпределение: дневен тракт с кухненска част 35кв.м., две спални по 16кв.м., два комбинирани санитарни възли, всеки по 5кв.м., широк коридор, панорамна тераса с гледка към морето и залива 10кв.м. и изба 2 кв.м..

Степен на завършване при издаване: БДС.

Сградата е ориентирана на юг с наистина забележителна морска панорама.Заложено е луксозно изпълнение със седем камерна дограма KÖMMERLING с троен стъклопакет. Общите входни части завършени с травертино мазилка, мрамор.

Общ озеленен двор 500 кв.м. с барбекю зона.

Очаквано въвеждане в експлоатация мес.12.2023год.

Възможност за закупуване на двойно паркомясто с цена 12 000Евро.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:26628

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството