Тристаен апартамент в кв. Левски. Изложение: Юг/ИЗТОК

€117 800
Вид имот: 3-стаен   |    Левски, Варна
  Код на офертата: 22728

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: кота 0
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ПРЕДПРЕМИЕРНИ ПРОДАЖБИ!!! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧ!!!

Риком България предлага тристаен апартамент в кв. Левски. Изложение: Юг/ИЗТОК. Имотът представлява: просторна всекидневна с кухненски бокс + тераса, спалня, втора спалня, килер, втора тераса, баня с тоалетна, втори килер, прилежащ към апартамента. Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, като основна цел на проекта е осигуряването на функционално и удобно пространство в жилищата.

Нова тухлена сграда с добра архитектура и високо качество на строителство! На предпочитано място за живеене в гр.Варна, непосредствено до Втори корпус на Икономически университет, Езикова гимназия, детски градини, магазини и училища, както и спирки на градския транспорт.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22728

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството