Tристаен апартамент в кв.Галата

€77 900
Вид имот: 3-стаен   |    Галата, Варна
  Код на офертата: 25456

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България тристаен апартамент в кв.Галата. Апартаментът ще бъде завършен „До ключ“.

Сградата е въведена в експлоатация. Апартаментите са ориентирани към Варненския залив, разполагат с просторни помещения и големи прозорци, осигуряващи светлина и комфорт на обитателите през цялата година.

Предлагаме ви двустаен апартамент на втори етаж, с площ от 81.07 кв.м. със следното разпределение: коридор , просторна всекидневна, две спални,килер. баня с тоалет, тераса.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:25456

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството