Тристаен апартамент. Среден етаж с асансьор.

€61 900
Вид имот: 3-стаен   |    Цветен, Варна
  Код на офертата: 14965

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава тристаен апартамент в тухлена жилищна сграда от 2009 г- въведена в експлоатация и снабдена с асансьор. Апартаментът е с южно изложение и е разположен на трети етаж/ от общо пет/. На чиста площ от 75 кв.м. са разпределени: коридор, дневен тракт с кухненска част, две спални, баня, тоалетна, тераса. Подземно паркомясто, включено в цената.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия.КОД на обявата: 14965

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството