Тристаен апартамент със собствен двор.

€72 100
Вид имот: 3-стаен   |    Възраждане, Варна
  Код на офертата: 21756

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава тристаен апартамент със самостоятелен двор в кв. Възраждане 1.

Чиста застроена площ 89.5 кв + Двор 23 кв. Подово отопление в основните стаи. е от затворен тип, удобен и комфортен с ниски такси за отопление и охлаждане.Системата за отопление е Veolia. Към имота има прилежащ двор от 23кв. м., и подово отопление в основните стаи. Състои се от дневна, две спални, баня с тоалетна и отделна тоалетна, входно антре и двор.

Предлага се завършен по БДС, с входна блиндирана врата.Комплексът е от затворен тип, удобен и комфортен с ниски такси за отопление и охлаждане.Системата за отопление е Veolia.

Към момента сградата е с АКТ-14.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 21756

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството