Тристаен апартамент с перфектна морска панорама

€154 900
Вид имот: 3-стаен   |    Галата, Варна
  Код на офертата: 27142

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество

Описание

БЕЗ КОМИСИОННА!

Риком България предлага АПАРТАМЕНТ с перфектна морска панорама в сграда с АКТ 16.

Предлагаме ви тристаен апартамент с площ от 233 кв.м. със следното разпределение: коридор, дневна 30.30 кв.м., спалня 15 кв.м с дрешник 5.60 кв.м., втора спалня 11.04 кв.м., килер, баня с тоалетна, отделна тоалетна, две тераси. От всички стаи се открива перфектна морска панорама.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 27142

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството