Тристаен апартамент с отлична локация в кв.Виница

€102 000
Вид имот: 3-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 23940

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Електричество

Описание

Риком България тристаен апартамент с отлична локация в кв.Виница. РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!

Чиста жилищна площ на апартамента е 91.19 кв.м и е със следното разпределение: дневен тракт с кухненски бокс и тераса, две спални, баня и тоалет, килер и входно антре. Апартаментът е на първи жилищен етаж от общо седем.

Жилището ще бъде завършено по БДС. Сградата ще бъде газифицирана, основната част от фасадата й ще бъде с еталбонд като за построяването й ще бъдат използвани висококачествени материали. Има възможност за закупуване на външно паркомясто за сумата от 5000 евро. В сградата има свободни двустайни и тристайни апартаменти.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 23940

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството