Тристаен апартамент, Младост 1

€70 000
Вид имот: 3-стаен   |    Младост, Варна
  Код на офертата: 20044

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Електричество

Описание

Риком България предлага напълно обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Младост1. Площ: 65 кв.м. Разположен на 5-ти етаж от общо 7. Разпределение: хол с кухненска част, две спални, коридор, баня и WC отделно, тераса, перално помещение. Продава се с наличното обзавеждане от снимките. В близост до автобусни спирки, детска градина, ОУ Антон Страшимиров. Изолация на целия апартамент, сменена дограма и подови настилки. Има Тец в сградата.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20044

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството