Тристаен апартамент, Идеален център, Севастопол

€218 000
Вид имот: 3-стаен   |    Идеален център, Варна
  Код на офертата: 22513

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Напълно обзаведен тристаен апартамент в Идеален център, на метри от х-л Черно море, градинката на Севастопол. Площ: 92 м2. Разположен на втори етаж от общо осем в тухлена сграда с асансьор. Строителство 2003 г. Разпределение: коридор, баня с WC, всекидневна с кухненски бокс и излаз на тераса, две спални, всяка с тераса. Към имота има прилежащо мазе и идеална част от земята. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на обявата: 22513

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството