Тристаен апартамент, Електрон

€125 000
Вид имот: 3-стаен   |    Чаталджа, Варна
  Код на офертата: 19930

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България ви предлага тристаен апартамент в района на Чаталджа и Електрон. Разположен на 6-ти от общо 7 етажа в тухлена сграда от 2004 г с асансьор. Площ: 107 кв.м. Разпределение: входно антре, дневен тракт с кухненска част, 2 спални, баня, WC, 2 тераси, от които едната 17 кв.м. Апартаментът се продава полуобзаведен. Маза към имота. Непосредствена близост до ОУ „Стефан Караджа“.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 19930

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството