ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО СИНИЯ ПАЗАР С ПАРКОМЯСТО!

€90 000
Вид имот: 3-стаен   |    Идеален център, Варна
  Код на офертата: 20414

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО СИНИЯ ПАЗАР! ПАРКОМЯСТО! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент с площ: 80кв.м.., в района на Синия пазар и Македонският дом. Етаж:1 от 4. Разпределение: коридор с вграден гардероб, хол, кухня с трапезария, спалня, двата санитарни възела са отделени във втори коридор. Тераса пред трапезарията и хола.

Възможност за паркиране в двора на кооперацията.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20414

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството