ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО МОРСКАТА ГРАДИНА С ПАРКОМЯСТО!

€135 000
Вид имот: 3-стаен   |    ВИНС, Варна
  Код на офертата: 13028

Предимства

✔ Вода
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО МОРСКАТА ГРАДИНА С ПАРКОМЯСТО! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент от мезонетен тип с две спални и уникално местоположение. Обща площ 125кв.м. Намира се в старата част на града, в близост до ВИНС, Музикалното училище и морската градина. Етаж:4от5. Разпределение: I-во ниво: антре, дневен тракт с кухненски кът, спалня и баня с тоалет; II-ро ниво: антре, спалня и баня с тоалет. Състояние: БДС.

Прилежащо паркомясто.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 13028

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството