Тристаен апартамент, Чаталджа

€82 000
Вид имот: 3-стаен   |    Чаталджа, Варна
  Код на офертата: 19105

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЯ!

Риком България предлага тристаен апартамент в района на Чаталджа, непосредствена близост до пазара за цветя. Разположен на 3-ти от 4 етажа в тухлена сграда. Разпределение: входно антре, всекидневна с кухненска част, 2 спални, баня и WC. PVC дограма, подови настилки от естествен паркет в двете спални. Без крайни стени. Изложение И/З. В близост до Спортна зала, ВИНС.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 19105

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството