Тристаен апартамент, Бриз

€129 500
Вид имот: 3-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 18657

Предимства

✔ Затворен комплекс
✔ Обзаведен
✔ Портиер/Охрана
✔ Затворен комплекс
✔ Входа се заключва

Описание

Тристаен апартамент в луксозна жилищна сграда в района на ж.к. Бриз с изключителна панорамна гледка към морето и целия град. Луксозно завършени общи части. Разположен на 5-ти етаж от общо 7 в тухлена сграда с асансьор. Площ: 123 кв.м. (чиста 109 кв.м.). Разпределение: коридор, огромен дневен тракт с кухненски бокс 51 кв.м, две спални (14 кв.м и 15 кв.м), две тераси, баня с WC. Избено помещение. Висококачествени материали с подови настилки от естествен паркет, PVC дограма. Прекрасно озеленяване, детска площадка, кът за отдих, осветление, жива охрана, видео наблюдение, контролиран достъп. Намира се на комуникативно място с асфалтов достъп, на крачки от Кауфланд Бриз.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:18657

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството