СЪВРЕМЕННО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ В КВ.БРИЗ!

€128 000
Вид имот: 3-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 19502

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

СЪВРЕМЕННО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ В КВ.БРИЗ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага нов модерно обзаведен апартамент, разположен на първи етаж, с площ: 127 кв.м. и прилежаща маза.

Дизайнът на жилището съчетава модерните тенденции в обзавеждането и създава усещане за домашен уют и топлина.

Разпределение: коридор; дневен тракт с обособена кухненска част 33,5 кв.м.; спалня 14 кв.м. с дрешник и комбиниран санитарен възел, втора спалня и втори санитарен възел. Дневният тракт и родителската спалня имат излаз към просторен балкон.

Възможност за закупуване на паркомясто в подземния паркинг на сградата.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 19502

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството