Панорамен тристаен апартамент в района на Колхозен пазар

€90 000
Вид имот: 3-стаен   |    Колхозен пазар, Варна
  Код на офертата: 25638

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава тристаен апартамент в района на Колхозния пазар на град Варна. Апартаментът е разположен на седми/ последен/ етаж в тухлена жилищна сграда от 2000 г. с асансьор. Статут апартамент! На чиста жилищна площ от 70 кв.м. са разпределени: коридор с голям гардероб, дневна стая с кухненски бокс, две спални, тераса, баня с тоалетна. Апартаментът се продава обзаведен, във вида от снимките. прилежащо избено помещение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:25638

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството