Панелен апартамент в кв.Трошево! Три отделни стаи!

€48 000
Вид имот: 3-стаен   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 16644

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

Кухня, хол и спалня! Риком България Ви предлага жилище с реална площ 60 кв.м Етаж: 3 от 5. Без асансьор. Изложение: север/юг. В близост до средно училище и ДКЦ. Разпределение: коридор, кухня, хол и спалня и общ санитарен възел.Тераса пред кухнята и хола. Подобрения: ПВЦ дограма, естествен паркет в стаите.

Прилежаща маза.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:16644

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството