Отлично обзаведен тристаен апартамент в тухлена сграда от 2020г.

€129 900
Вид имот: 3-стаен   |    Кайсиева градина, Варна
  Код на офертата: 22443

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Локално
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага отличен тристаен апартамент в Кайсиева градина. Имотът се намира на 6/6 етаж в тухлена сграда от 2020г. с асансьор. Състои се от: коридор, дневен тракт с кухня, две спални, баня с тоалетна. Апартаментът е с площ от 89 кв.м. с прилежаща тераса 60кв.м с възможност за усвояване. Паркомясто – включено в цената. Сградата разполага с локално отопление.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия.Код на обявата: 22443

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството