Отлично обзаведен и оборудван тристаен апартамент в кв. Виница

€90 000
Вид имот: 3-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 18412

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава тристаен апартамент с площ от 85 кв.м. в нова сграда с акт 16 от 2020г. Отлично обзаведен и оборудван, находящ се на 4/5етаж. Изложение: юг/изток. Състои се от:всекидневна с кухненски бокс 30 кв.м., две спални по 13 кв.м., коридор,баня и тоалет, тераса. Включено паркомясто в цената!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 18412

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството