Обзаведен тристаен апартамент в района на Лятно кино Тракия

€105 000
Вид имот: 3-стаен   |    ЛК Тракия, Варна
  Код на офертата: 17292

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава прекрасен апартамент в района на Лятно кино Тракия. Апартаментът е разположен на пети/ последен/ етаж в тухлена жилищна сграда от 2012 г. с асансьор. Състои се от: коридор, просторен и слънчев дневен тракт с кухня, две спални, тераса, баня с тоалетна, тоалетна. Продава се напълно обзаведен и оборудван, готов за ползване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата:17292

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството