Обзаведен тристаен апартамент в кв. Младост 1

€92 500
Вид имот: 3-стаен   |    Младост, Варна
  Код на офертата: 19971

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава тристаен панелен апартамент в кв.Младост 1. Апартаментът е разположен на втори етаж в жилищен вход с поддържани общи части и асансьор. Състои се от: коридор, кухня с усвоена тераса, хол с усвоена тераса, две спални, баня, тоалетна, килер. Апартаментът е в отлично състояние. Продава се обзаведен, готов за ползване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 19971

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството