ОБЗАВЕДЕН! ПАРКОМЯСТО! Тристаен апартамент с площ 145 кв.м. в кв. Виница

€89 900
Вид имот: 3-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 10698

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Паркомясто
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ продава тристаен апартамент с площ от 145 кв.м находящ се на втори етаж в пет етажна сграда. Контролиран достъп и поддържани общи части. Апартаментът се състои от: коридор, голям дневен тракт с кухненска част, две големи спални , баня с тоалет, отделна тоалетна, панорамна тераса. Степен на завършеност: Обзаведен, готов за нанасяне.Паркомясто в цената. Квартал Виница се намира на 7 км. от Варна и на 3 км. от КК ‘Св. Св. Константин и Елена’- с удобен достъп до тях. В квартала има: детска градина, ясла, поща, кметство, училище, аптеки, медицински център, банкови офиси, фитнес зала. В близост Аладжа манастир, конна база, магазини, спирка и др.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 10698

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството