Обзаведен и оборудван апартамент с две спални!

€115 000
Вид имот: 3-стаен   |    ЛК Тракия, Варна
  Код на офертата: 20769

Предимства

✔ Вода
✔ Ток
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Гараж
✔ Масивна външна врата
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

ОБЗАВЕДЕН И ОБОРУДВАН АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ! УСЕЩАНЕ ЗА ДОМ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага обзаведено и оборудвано жилище в района на ЛК Тракия с площ: 100 кв.м.. Етаж: 2 от 6.

Разпределение: коридор, просторен дневен тракт с отделна кухненска част, родителска спалня, детска стая с тераса, тоалетна, баня.

Подобрения: напълно обзаведена и оборудвана кухня с витраж, мебели по поръчка и бяла техника от висок клас; обзавеждане по поръчка в двете спални; ПВЦ дограма; естествен дъбов паркет в перфектно състояние в дневния тракт, дюшаме в двете спални.

СВОБОДЕН! ГОТОВ ЗА ПОЛЗВАНЕ!

Прилежаща маза!

Възможност за закупуване на партерен гараж с площ от 20 кв.м.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20769

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството