Ново жилище с две спални. Акт 16

€118 000
Вид имот: 3-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 17211

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16

Описание

АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага ново жилище в кв.Бриз, с площ: 109,48кв.м.. Акт 16! Етаж: 9 от 11. Разпределение: коридор, просторен дневен тракт с кухненска част, родителска спалня, детска стая, килер и баня с тоалет. От всекидневната и едната спалня има излаз на тераса. Високо качество на строителство. Доказан строител. Завършен до ключ. Готов за обзавеждане.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 17211

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството