Напълно обзаведен градински апартамент с две спални в кв.Бриз!

€123 000
Вид имот: 3-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 20989

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Електричество
✔ Локално
✔ Печка/Камина
✔ Климатик

Описание

Риком България продава напълно обзваведен тристаен апартамент в кв.Бриз. Застроена площ 92 кв.м, прилежаща маза и двор 40 кв.м. Жилището се намира на партерно ниво и разполага с голяма веранда, обградена с висока растителност, идеална за пълноценен отдих.

Състои се от просторен дневен тракт с излаз на веранда, две спални, комбиниран санитарен възел и остъклена тераса.

Подобрения: напълно обзаведен; подово отопление; за уют в студените зимни вечери има инсталация за парно отопление с камина, климатици във всяка стая, СОТ, камери, прозорците са защитени с красиви елементи от ковано желязо.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 20989

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството