Кокетен и уютен апартамент с две спални до Окръжна болница и Руско училище ви очаква!

800 лв /на месец/
Вид имот: 3-стаен   |    Окръжна болница, Варна
  Код на офертата: 16560

Предимства

✔ Луксозни общи части
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България отдава под наем дългосрочно! Обзаведен апартамент с две спални! Намира се в близост до ОРКБ, Руско училище, ОДЗ и спирки на градски транспорт. Жилищна площ 90 кв.м., етаж 3 от общо 5.

Жилището се състои се от: коридор, голяма дневна стая с кът трапезария, отделна кухня, две спални, два закрити балкона / единият от които е превърнат в кабинет за учене/, тоалетна, баня, коридор, голямо мазе.

Апартаментът е топлоизолиран.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16560

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството