Имот в сграда с акт 16

€83 600
Вид имот: 3-стаен   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 22646

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага имот с контролиран достъп в сграда с акт 16 от 2011г. Изложение:юг/изток. Втори, среден етаж.

Имотът е с площ от 123.20 кв. м. ЧИСТА ПЛОЩ. Състои се от три отделни стаи, баня и тоалетна,тераса. Отлична инвестиция. Статут на офис. Завършен ‘до ключ’. Намира се в близост до бул. Владислав Варненчик, на 100м. от автобусна спирка, удобен и бърз достъп до централната част на града и до летище Варна. Възможност за витринна реклама, високоскоростен интернет, свободно паркиране в района. Отлична инвестиция и гарантирана възвръщаемост. Подобрения: PVC дограма, подови настилки мокет, теракот, MDF врати. Отопление с климатици. Отлични общи части. Възможност за закупуване на допълнителни офис помещения в сградата!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22646

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството