До ПИКАДИЛИ ЧАТАЛДЖА! Ключ в офиса! Напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо!

520 лв /на месец/
Вид имот: 3-стаен   |    Пикадили, Варна
  Код на офертата: 4618

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Без отопление
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО ПИКАДИЛИ ЧАТАЛДЖА. РИКОМ БЪЛГАРИЯ отдава под наем освежен апартамент състоящ се от: коридор, хол, спалня, кухня с трапезария, килер и баня с тоалет. Широка тераса пред кухнята и хола. Отоплението е предвидено с конвекторни радиатори. PVC дограма. Апартаментът е обзаведен и оборудван с всичко необходимо за живеене и е ГОТОВ ЗА НАНАСЯНЕ. Около блока има достатъчно места за паркиране и много зелени площи.

На разположение сме за огледи. Ключ в офиса!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 4618

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството