Дизайнерски апартамент в центъра на г.Варна.

€97 000
Вид имот: 3-стаен   |    Център, Варна
  Код на офертата: 18910

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага ДИЗАЙНЕРСКИ обзаведен тристаен апартамент в централния район на гр. Варна. Апартаментът е с площ 88 кв.м., разположен на 13/13 етаж.

Жилището е напълно обзаведено и готово за нанасяне.

Разпределение: коридор 4 кв.м., всекидневна 19 кв.м., кухня 11 кв.м., спалня 15 кв.м., спалня 11 кв.м., баня и тоалетна 5 кв.м., голяма тераса, на която се излиза от всички стаи. Апартаментът се продава обзаведен. Прилежащо избено помещение с площ 11 кв.м. В близост до автобусни спирки, супермаркети и училища.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 18910

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството