ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! БЕЗ КОМИСИОННА! Tристаен апартамент в Кайсиева градина

€61 950
Вид имот: 3-стаен   |    Кайсиева градина, Варна
  Код на офертата: 16312

Предимства

✔ В строеж: преди акт14
✔ Електричество
✔ ТЕЦ

Описание

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! БЕЗ КОМИСИОННА!

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага тристаен апартамент в Кайсиева градина. Жилищен комплекс с модерна съвременна архитектура.

Площ:100,48 кв.м., Чиста жилищна площ:86,15 кв.м.

Етаж: 6 от 8.

Разпределение: коридор, просторен дневен тракт с кухненска част 27 кв.м. с тераса, две спални по 14 и 12 кв.м., баня и тоалетна в отделни помещения. Високо качество на строителство. Доказан строител. Степен на завършване при издаване: БДС.

Възможност за закупуване на паркомясто.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16312

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството