Четири самостоятелни стаи на среден етаж в района на Колхозен пазар!

€78 000
Вид имот: 3-стаен   |    Център, Варна
  Код на офертата: 19494

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ЧЕТИРИ САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ НА СРЕДЕН ЕТАЖ! Риком България Ви предлага за продажба апартамент с площ 85 кв.м. и прилежаща маза Жилището се намира в района на Колхозен пазар, недалеч от Ботевата градина и на пешеходно разстояние до центъра на града. Разположен на трети етаж от шест етажна тухлена кооперация. Среден апартамент! Изложение: изток/запад.

Състои се от коридор, трапезария с отделен кухненски бокс, хол, две спални и баня и тоалетна в отделни помещения.

Състояние: ГОТОВ ЗА ПОЛЗВАНЕ!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 19494

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството