Четири отделни стаи в кв.Вл.Варненчик! ПВЦ дограма! Подобрения!

€58 000
Вид имот: 3-стаен   |    Владиславово, Варна
  Код на офертата: 18390

Предимства

✔ Асаньор
✔ Полуобзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага просторно жилище в кв. Вл. Варненчик, с реална площ: 96 кв.м.. Етаж: 4 от 8. Намира се в близост до училище „Алеко Константинов“, ДКЦ, магазини от големи вериги и спирки на градски транспорт. Разпределение: хол, две спални, Г-образна кухня, баня и тоалетна в отделни помещения, килер и перално помещение, два балкона северен и южен. Подобрения: външна топлоизолазия, ПВЦ дограма.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 18390

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството