Четири отделни стаи! Четири сервизни помещения! До Билла!

€65 000
Вид имот: 3-стаен   |    Варна, Автогара
  Код на офертата: 16758

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага просторен имот с жилищна площ: 93 кв.м.. Етаж: 1 от 9. Разпределение: коридор, всекидневна с кухненска част, хол, две спални, голяма баня, тоалет, перално помещение и килер. Подобрения: ПВЦ дограма; подови настилки от ламинат и др.

Състояние: Много добро.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:16758

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството