Апартамент с три спални в местност Зеленика! Зеленина, тишина спокойствие!

81 800 лв
Вид имот: 3-стаен   |    м-т Зеленика, Варна
  Код на офертата: 20874

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава просторен апартамент в местност Зеленика, разположена южно от Варна, до кв.Аспарухово! Зеленина, тишина спокойствие! Място където ще намерите своя дом!

Жилищна площ 106 кв.м. Имотът се намира на първи етаж в пет етажна сграда.

Разпределение: коридор; дневен тракт 60кв.м.; три спални, една от които със собствен санитарен възел; втори комбиниран санитарен възел и килер.

Възможност за паркиране в двора на кооперацията.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20874

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството